Parazitul mostruos

Parazitul

 

Nu pot demonstra cu statistici, dar am așa o bănuială în oasele mele, că mijlocul prin care răul care macină lumea și-a lansat ofensiva finală asupra familiei prin mass-media.

Puterea mass-mediei este aceea de a modifica definiția normalului. Noi am crezut că ne informăm și ne distrăm, deschizând aceste ferestre spre lume, pe când în mod subtil și constant, aparatele noastre ne-au adus în case idei și concepții străine de proiectul divin inițial pentru familia noastră.

Poeții și compozitorii au cântat dragostea așa de mult că am început să credem că ea este esența și scopul vieții. Când n-am mai avut-o acasă am căutat-o în locurile greșite și ne-am ruinat familia. Divorțul a devenit apoi ‘’normalul’’ de care ne-au convins craincii, actorii și avocații folosindu-se de aceeași mass-media.

În anii 60, aceeași mass-media ne-a convins că putem face dragoste și nu război, că putem să ne iubim fără responsabilitate, fără să facem copii, pentru că au venit savanții să ne ofere pilulele și instrumentele lor. Când acestea n-au funcționat ne-au convins că avortul este doar eliminarea unui ghemotoc de țesuturi din trupul femeii cu care ea poate face ce vrea ea.

Un parazit uriaș își suge flămând hrana zilnică din ‘’normalul’’ vieților mlioanelor de oameni. O armată enormă de avocați, muncitori sociali, psihologi, psihiatri, agenți imobiliari, evaluatori de proprietăți, doctori și judecători trăiesc bine din veniturile asigurate de divorț, anticoncepționale și avort.

Lucrurile nu se opresc aici. Dacă ești om cinstit și te temi de Dumnezeu, îți iubești soția și stai cu ea crescându-ți copiii în frica lui Domnului, devii ciudat, anacronic ‘’normalului societății’’ de azi, un tip demodat. Dacă nu împărtășești noile definiții ale familiei ești bigot, iar dacă vreun copil spune la școală că ești creștin, sau cântă vreun imn învățat acasă, devii ‘’creștin radical’’. Pentru liberalismul politic de azi devii periculos și ești socotit printre potențialii teroriști.

După ce parazitul care trăiește din dizolvarea familiei și uciderea noilor născuți, nu mai reușește să stoarcă suficieți arginți din această industrie de distrugere a primei instituții divine, crează noi instituții de care ne convinge că fac parte din ‘’normalitatea’’ de azi. Una este protecția copilului. Dacă n-au reușit să-i ucidă prin avort, acum vor să-i protejeze, de pericolul cel mare: noi părinții lor; bigoții, anacronicii, demodații și radicalii.

Cazul răpirii samavolnice a copiilor familiei Bodnariu din Norvegia nu este decât ilustrația limpede a acestei ‘’normalități’’ a lumii de azi. Lucrătorii sociali au nevoie de cazuri pentru a-și justifica existența, iar cererea de copii a cuplurilor infertile după ani de medicație anticoncepțională, a ‘’familiilor’’ de homosexuali, a celor care iși fac un venit lunar din îngrijirea copiilor altora, este din zi în zi tot mai mare. Sistemul parazit are nevoie de sângele copiilor familiilor care nu acceptă ‘’normalul’’ societăți azi, prin lucrătorii lui, avocați, judecători, doctori, sociologi, pshihiatri, etc…

Multiculturalismul și pluralismul promovat ca normalitate în țările noastre produce probleme sociale pe care unele țări, ca Norvegia, le rezolvă prin răpirea copiilor emigranților (ăștia și așa nu prea cunosc bine nici limba și nici legile). Dacă procesul de asimilare întro cultură durează 3 generații, prin răpirea copilului dintr-o familie de români, de exemplu, se ajunge doar la două. Copilul, rupt de moștenirea culturală și limba familiei va vorbi doar limba părinților care l-au adoptat sau îngrijit.

Ce ar trebui oare să se petreacă cu noi ca să ieșim din această paradigmă beteagă și absurdă? Meditați doar la absurdul câtorva situații:

Câteva decade al rând lumea noastră s-a străduit să facă dragoste și să nu facă copii. Acum, prin fertilizare în vitro și alte tehnici medicale moderne, vrea să facă copii fără să mai facă dragoste.

Anual sunt avortați peste 65 de milioane de copii, unul la 15 secunde doar în America, în numele libertății femeii de a face ce vrea ea cu trupul ei. În aceleși timp statul finanțează un întreg aparat de protecție a copiilor asupra cărora mamele nu mai au niciun drept.

Școala e azi nu are voie să dea nicio aspirină fetei tale, dar are dreptul s-o îndrume spre avortarea copilului fără aprobarea ta ca părinte.

Suntem îngroziți de ceea ce s-a petrecut cu famiia Bodnariu și trebuie să ieșim în stradă cerând copiii înapoi din ghiarele acestui parazit social monstruos, care în Norvegia și-a arătat adevărata față. Față de el, Godzila e un joc de copii.

Dacă vă mai îndoiți că diavolul există examinați acest parazit monstruos, care nu este decât una din întrupările lui.

8 gânduri despre „Parazitul mostruos

  1. Nu știu dacă sunteți la curent cu asta dar o să vă zic.

    Tot asaltul modern a început cu Aleister Crowley, considerat părintele culturii moderne.

    Tot ceea ce vedeți azi în muzică (prin versuri, simbolistică, imagini, valori promovate) filme, emisiuni, mass-media, tot ce ține de promovarea homosexualitatii ca ceva pentru intelectuali, oameni superiori (hilar, stiu) este un plas bine pus la punct.

    A sustinut ca în timpul unor ședințe de spiritism diavolul însuși i-a dictat cărțile care vor fi legile noii lumi (Thelema, the Book Of The Law).

    Nu va sfătuiesc să citit cartea (eu n-am reușit decât introducerea) dar foarte mulți oamenii mari dpdpv al massmedia (cântăreți, actori, politicieni, din toate domeniile) au fost urmași ai sectei lui.

    El zicea ca toată legea se rezumă la: Do what thou wilt shall be the whole of the Law.

    Și da, el a venit primul cu ideea de: copilul trebuie să fie bun al statului, școlile trebuie să fie de stat ca să se poată preda valorile statului, nu ale familiei.

    E groaznic cât de precis și bine calculat e planul și majoritatea creștinilor habar nu au ce se întâmplă.

Lasă un comentariu